Betrouwbare installaties aan voordelige prijzen!

Uw installateur van centrale verwarming in Hoboken

70% van uw energieverbruik gaat naar de verwarming van uw knusse stek. Investeer daarom in een efficiënte en energiezuinige (centrale) verwarming. Er bestaan veel soorten ketels en radiatoren waaruit u kunt kiezen. KWS biedt u graag deskundig advies over welke ketel het beste aansluit bij uw behoeften en zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Soorten cv-ketels

Zoals gezegd heeft u de keuze uit verschillende soorten ketels, zoals:

  • hoogrendementsketels (hr-ketels)
  • condensatieketels
  • zonneboiler

De hoogrendementsketels worden ook wel lagetemperatuurketels genoemd. Deze ketels zijn budgetvriendelijk en verdienen zichzelf gemakkelijk terug door de energiezuinigheid van die systemen. Het hogere rendement van een HR-ketel is te danken aan het ingenieus systeem. Het koude 'retourwater 'in de warmtewisselaar wordt voorverwarmd met rookgassen. Zo zal een deel van de warmtedamp condenseren en daarbij warmte overdragen. Deze warmterecuperatie zorgt ervoor dat er minder energie verloren gaat. HR-ketels zorgen voor meer warmte met dezelfde hoeveelheid brandstof.

Met een condensatieketel bespaart u tot 11% energie! De werking van een condensatieketel is bovendien zeer innovatief. In tegenstelling tot lagetemperatuurketels kunnen condensatieketels een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren. Op die manier verkrijgt u meer nuttige warmte.

Neem contact op!

Op zoek naar een betrouwbare installateur van centrale verwarming uit Hoboken? Profiteer van mijn expertise en voordelige prijzen! Aarzel dus niet en neem contact op met KWS via telefoon of contactformulier voor een offerte.

Clikc+