Vakmanschap zit bij ons in de lucht!

KWS: ventilatiesystemen uit Hoboken 

Een goede isolatie is goed voor het milieu en voor de energierekening, maar belemmert wel een goede luchtdoorstroming. Vergeet daarom niet om ook te investeren in een degelijk ventilatiesysteem. Dat is goed voor de gezondheid en u kunt bovendien dankzij warmterecuperatie voorkomen dat warmte verloren gaat. Schakel KWS in voor vakkundig geplaatste ventilatiesystemen in Hoboken of elders in Antwerpen!

Ventilatiesystemen

Uw huis ventileren kan op vier verschillende manieren, die ik hieronder voor u op een rijtje heb gezet.

Ventilatiesysteem A

Het ventilatiesysteem A werkt op basis van een natuurlijke luchttoevoer en luchtafvoer. Hiervoor is geen enkel motorisch toestel nodig.

Ventilatiesysteem B

Hier wordt de luchttoevoer mechanisch geregeld, terwijl de vuile lucht op een natuurlijke manier wordt afgevoerd. Ventilatoren voeren verse lucht aan in de keuken, woonkamer, gang en slaapkamers. De vuile lucht wordt via afvoerroosters in vochtige ruimtes zoals het toilet of badkamer afgevoerd.

Ventilatiesysteem C

De werking van dit systeem is tegenovergesteld aan die van ventilatiesysteem B. Lucht wordt op een mechanische wijze toegevoerd en op een spontane manier afgevoerd.

Ventilatiesysteem D

Dit systeem is in beide richtingen geautomatiseerd en is daarom de meest optimale ventilatie.

Schakel KWS in voor het plaatsen van ventilatiesystemen

Op zoek naar een betrouwbare installateur in Hoboken of contreien? Profiteer van mijn diensten en voordelige prijzen! Aarzel dus niet en neem contact op met KWS via telefoon of contactformulier voor een offerte.

Clikc+